Bli av med nästäppa!

januari 23, 2017 11:07 by Admin

Imorgon ska jag in för en undersökning av min näsa. Det har tidigare aldrig varit ett problem eftersom jag har sovit ensam i över 12 år. Det är nu när jag delar säng som det blivit lite utav ett problem. Min sambo påpekade hur viktigt det var med sömn och att han dels svårt att somna om jag hunnit somna före. Han är också en person som går upp på nätterna för toabesök.

Jag har kollat runt lite på nätet kring det här ämnet, vill ju bli av med min nästäppa och snarkning. Sömn är väldigt viktigt för bland annat:

 • Minnet
 • Återhämtning för hjärna och kropp
 • Immunförsvar
 • Cellproduktion
 • Ämnesomsättning

Så för att undvika att senare blir stressad och deprimerad p.ga sömnbrist har jag nu tagit tag i detta och ska kolla upp de olika alternativen för att bli av med nästäppa och snarkning. 


Just nu värderat 2.2 av 13 människor

 • Currently 2,230769/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tags:
Categories:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 27. 2018 07:06